tisdag, juli 17, 2007

Camillas version

Ja, nu har vi tillbringat ett gäng med dagar ute i stugan. Det regnade bara 2 dagar förra veckan vilket känns rätt lagom. Vi har hunnit med att klippa gräset en massa med nya gräsklipparern som är heeelt underbar! Jag har sågat ner några småträd vid åtrappan och snyggat till syrenhäcken vid uteplatsen.
Garaget fick sig en rejäl rensning i söndags. Det fanns så mycket bråte att jag aldrig trodde vi skulle kunna ta oss igenom och fram till väggen på andra sidan garaget. Men det gjorde vi, och farfar Gillis var faktiskt duktig och lät oss skicka i väg en hel del till miljöstationen till slut. Nu kan man faktiskt se att det sitter ett fönster på väggen i garaget, haha, det kunde man inte förut. Dock ska ni veta att vi bara tog typ 3/4 av garaget, så en hel vägg är fortfarande kvar att rensa.

Höjdpunkten under dessa dagar ute i stugan var gårdagen (måndags) när Ricke testade båtmotorn, och den fungerade! Så vi packade matsäck och drog ut på vattnet och åkte båt. Solen sken och vattnet var spegelblankt. Uuuunderbart! Då kände jag: jisses vad bra jag har det!

Foto: www.fotoakuten.se

Inga kommentarer: