tisdag, juli 17, 2007

Röj weekend


Foto: Fotoakuten.seVi har varit i stugan några dagar nu. Det var lite halvregnigt i början. Så vi åkte en sväng till Eskilstuna och köpte bland annat en självgående gräsklippare. Det var det bästa vi gjort på länge. Shit vad nice det var med lite hjälp i backarna.

På lördagen fick vi främmande av Magnus, Ramona och kiddsen. Vi grillade och det var riktigt sommrigt, tills regnet kom. Vi trotsade regnet så gott det gick under ett partytält, men fick till slut gå in på grund av regnet.

På söndagen bestämde vi oss för att vi måste kolla garaget. Det var liksom lite så där tvärfullt och vi behövde få in en gräsklippare. Inte en framhjulen gick att få in, så fullt var det. Farfar kom ner och vi började röja. Vi röjde och röjde tills nästan allt var ute. Vi kollade vad som skulle vara kvar, Camilla och Rickard ville slänga farfar ville spara. Stoppade in allt som skulle sparas och kvar ute var en flera gigantiska högar med skräp. Ingen av oss fattade hur det hade fått plats. Hela gården var full i grejjer.

Vi sorterade upp allt enligt miljöstationens standard; brännbart, metall, massa osv osv. På måndagen åkte vi, det tog tre svängar med farsans rätt stora kombi. Vi kan man nästan ställa in en säng i garaget, det vart så mycket plats och ordning så man kan knappaast tro det.

Inga kommentarer: